Moodmetric-mittaukset ja stressivalmennukset

                                     LÖYDÄ TASAPAINO TYÖN JA VAPAA-AJAN VÄLILLE 

                                                            www.moodmetric.com/fi

Stressivalmennuksessa käytän Moodmetricin älysormusta todentamaan kuormittumista ja palautumista. Me kaikki reagoimme stressiin eri tavalla ja joskus sitä voi olla vaikea jopa myöntää. Pitkään jatkuessaan siitä tulee merkittävä terveysriski. Täytyy muistaa,  että myös innostus, intohimo työhön voi olla kuluttavaa ja uuvuttaa salakavalasti jos emme muista pitää huolta itsestämme. Jokaisen resilienssi eli selviytymis- ja sopeutumiskyky esim. ennalta arvaamattomiin muutoksiin ja tapahtumiin elämässä on erilainen.

Moodmetric-mittaus auttaa ennaltaehkäisemään pitkittyneen stressin vaikutuksia.  Näet reaaliaikaisesti tekemisen ja levon vaikutuksen.  Pidempi aikainen seuranta auttaa pohtimaan elämää kokonaisuutena,  ja näyttää onko tarvetta lisätä päiviin palautumista. Se osoittaa hyvin juuri emotionaalisen ja kognitiivisen kuormituksen jota esiintyy mm. tietotyötä tekevillä.  Mittauksen avulla on helppo löytää yksilölliset keinot palautumisen varmistamiseksi muuttuvissa elämäntilanteissa. Välitön palaute motivoi sinua tekemään muutoksia  oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Moodmetric-mittaus sopii sekä stressireaktioiden välittömään havainnointiin että pitkänajan stressitutkimukseen. Mittaus sisältää 1-2 viikon seurannan ja analysoinnin. Mittaustuloksesta  ja tilanteesta riippuen suosittelen 3-6 x valmennusta jonka aikana paneudutaan analysoinnissa ilmenneisiin muutostarpeisiin.

Hinta vuokraamalla sormus 249 €, sisältää analysoinnin. 
Hinta ostamalla sormus omaksi 349 €, euroa sisältää analysoinnin. 
 

Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen voimavara

Moodmetric on työkalu parempaan stressinhallintaan ja palautumiseen. Voit valita työyhteisöllesi joko 4 h workshopin tai pitkäaikaismittauksen.

Osallistujat mittaavat vireystasoaan reaaliajassa tilaisuuden ajan ja tekevät havaintoja hetkessä. Yksilö- ja ryhmätyöskentelyllä voidaan arvioida omaa jaksamista myös pidemmällä tähtäimellä ja löydetään konkreettisia asioita oman tasapainon löytymiseen.

Workshop sopii kaikenkokoisille yrityksille (ryhmäkoko 8-12 hlöä)

MOODMETRIC-STRESSIMITTAUS sisältää:

  • kattavan luennon stressistä, sen pitkäaikaisvaikutuksista ja terveyden palauttamisesta - käymme läpi myös toimivia itsehallintakeinoja ja ratkaisuja tasapainon löytämiseen.
  • 2 viikon stressimittaus Moodmetric-sormuksella. Tulosten analysointi ja palaute
  • Tarvittaessa seurantamittaukset
  • min. 10 henkilöä
  • pyydä tarjous pienemmistä tai isommista ryhmistä