SENSHIN DO -LEMPEÄÄ LIIKUNTAA 

 Vain pysähtymällä voit muuttaa suuntaa...Senshin Do auttaa pysähtymään tässä hetkessä, rauhoittaa ylikierroksilla käyvää kehoa ja selkeyttää mieltä. Bonuksena syvä rentoutunut olo ja makoisat unet.

Enjoy the moment

Stressin vähentämiseen voidaan käyttää monia erilaisia keinoja. Yksi vaikuttavimmista on Senshin Do- Lempeää liikuntaa, joka on  uusi tehokas rentoutusliikuntamuoto rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita ja sopii myös esim. nivelvaivoista kärsiville.

Tule kokemaan Senshindon rentouttava vaikutus jonka voit saada jo yhdestä kerrasta. Lue lajista lisää klikkaamalla Senshin Do:n omille sivuille.

Voit tilata Senshin Do kurssin omalle paikkakunnallesi yhteystietolomakkeen kautta.

Mahdollisuus myös säännöllisiin viikkotunteihin.

TYHY RENTOUTUS on kokouksen tai TYHY- päivän lomassa toteutettava n. 45 min kestävä ohjattu syvärentoutus. Ohjelma on toteutettavissa joko asiakkaan kokoustilassa tai Hyvinvointihuone Hehkussa, Ratakatu 1 Naantalissa. Yli 10 hengen ryhmät toteutamme tarjouksen perusteella. Ohjelma on rentouttava tapa aloittaa tai päättää kokouspäiväsi! Pyydä tarjous.

TYHY LUENTO kesto 2 x 45 min. käsittelee stressin vaikutuksia suorituskykyymme. Millaisin keinoin voimme vähentää tehokkaasti stressikuormitusta niin työssä kuin kotonakin? Miksi rentoutumiskyky on niin tärkeä terveyden kannalta? TYHY luento on hyvä lisä yrityksen johdolle sekä työntekijöille. Se tarjoaa helpon ja tiivistetyn info paketin stressin ymmärtämiseen, jossa ihminen itse on keskeisessä roolissa. Luennon tavoite on lisätä oman roolinsa ymmärtämistä stressitekijöiden vähentämisessä. Pyydä tarjous.